AL PAÍS DELS CONTES


IDEA, CREACIÓ I INTERPRETACIÓ: 
Caro von ArendAquest és un espectacle de petit format, adreçat a tots els públics, que té com a propòsit compartir i viure el conte i tot allò que ens provoca,
i alhora és una invitació a la lectura.L'únic que cal, és un lloc còmode i confortable on encabir un grup reduït de persones de diferents edats. D’aquesta manera es crea un  espai familiar, proper i participatiu que utilitza el conte com a l'eina enriquidora que és.
Tot donant vida als contes, que han estat triats amb cura, i cercant aquelles històries que tenen una bona essència, entrem en el conte i el conte entra en nosaltres.
Viatge al País dels Contes
a càrrec de Caro von Arend

Amb la guitarra a la mà i una maleta plena d'històries,
la Caro von Arend donarà vida a un munt d'aventures
i ens obrirà les portes del País dels contes,
un món on creixerem plegats,
amb contes que ens sacsejaran 
i d'altres que ens faran moixaines,
contes per a totes les edats que,
de ben segur, no ens deixaran indiferents!
Preparats pel viatge?La durada de l'activitat és aproximadament de 60 minuts

Els contes proposats poden completar-se amb altres activitats ja sigui a través del joc, la música, la dansa o les arts plàstiques.


No considero un inconvenient el fet de barrejar edats, doncs la intenció es crear un espai interactiu per compartir aquest fantàstic viatge al país dels contes.


Els contes, ja siguin narrats o escrits, són eines poderoses plenes de coneixement, que ens ajuden a créixer, a superar obstacles, que ens desperten sentiments i que enforteixen el vincle entre el narrador i l'oient.

La tasca del narrador és encomanar aquestes ganes de compartir històries i les emocions que ens provoquen, obrint noves formes de convivència. El narrador és un pont entre els llibres i els lectors, un canal de transmissió a través de la paraula.

La narració oral anima l'oient a llegir. Per tal de poder gaudir plenament de la lectura, cal començar de ben petits a descobrir els llibres i com llegir-los: la lectura es fa més fàcil quan has escoltat prèviament el que llegeixes. 

La música ens ajuda a endinsar-nos en aquest espai màgic dels contes i es fa indispensable. Ens relaxa, ens desperta, ens activa, ens emociona i ens parla amb el seu llenguatge universal.
En aquestes trobades els participants viuen en primera persona una història, l'escolten, la canten, l’experimenten. Així s'estén davant seu un pont cap als contes, a través de la seva pròpia vivència i transformació,  sota cap tipus d'imposició. 


TEMÀTIQUES:
- Un àpat de contes, contes per menjar
- Si et vols divertir vine i viatja amb mi
- Contes per triar i remenar
- Contes de pau i de guerra
- Contes d'arbres i de tardor
- Monstres i més monstres
- Contes d'amor
- Contes solidaris
- Contes de gènere
- Màgia
- Llibres i lectura
- Sobre la mort
- Contes de Dracs
- Confiança
- Els fruiters del meu hort
- La Família
- Contes d'hivern i óssos
- Elefants
- Granotes
- Contes de Natura i muntanya
- Contes d'aniversari
- Llops, bruixes i dimonis...

També pots proposar una temàtica i m'adaptaré a les teves necessitats.
Per més informació adreceu-vos a:

Caro von Arend 676 998 986

  lacavorca@gmail.com